Belinda Balluku konferencë në Mal të zi: ''Kemi arritur të adresojmë gjithçka që duhet zgjidhur në ardhmen''

Belinda Balluku mori pjesë në Konferencën e Transportit, i cili u zhvillua në Mal të Zi. Në fjalën e saj, ministrja e qeverisë Balluku vlerësoi bashkëpunimin me Malin e Zi, si një tjetër hap i bashkëpunimit rajonal, që mbështetet në fakte dhe projekte konkrete, projekte të përbashkëta të cilat do të sjellin përmirësimin e transportit në të gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor”. Balluku shtoi se “me prezencën e përfaqësuesve të Komisionit Europian në tryezë, kemi arritur të diskutojmë çështje që janë serioze për të gjitha vendet tona apo për të gjithë rajonin. Kemi arritur të adresojmë gjithçka që duhet zgjidhur në ardhmen", tha ajo. “Në të ardhmen do kemi dhe takime të tjera", tha Ballku.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet