Gledis Nano

Ish drejtori i Antiterrorit Gledis Nano ngjitet në drejtimin e uniformave blu, emërimi i tij u firmos nga Arben Ahmetaj

Ish drejtori i Antiterrorit në Policinë e Shtetit Gledis Nano ia del të ngjitet në majë. Pas shumë viteve punë dhe përkushtim, drejtime nëpër operacione delikate, ndalesa e tij është aq me shumë e as më pak se drejtimi i uniformave blu në Policinë e Shtetit, pas dorëheqjes së Ardi Veliut, i cili tani do ti përkushtohet fëmijëve. Emërimi i tij është firmosur nga zv.Kryeministri Arben Ahmetaj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet