Konfirmohet në detyrë Skënder Hita, zv.drejtor për hetimin e Krimeve në Gjirokastër

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka konfirmuar sot në detyrë Skënder Hitën, me funksion zëvendësdrejtor për Hetimin e Krimeve në Drejtorinë Vendore të Policisë, Gjirokastër.

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit zhvilloi sot një seancë për vlerësimin e subjektit Skënder Hita për kriteret e ligjshmërisë së pasurisë si dhe kriterin etik dhe profesional.

Në seancën e sotme, trupa e Komisionit të Jashtëm të Vetingut (KJV) pas vlerësimit të provave dhe fakteve, ka konfirmuar në detyrë Skënder Hitën, me funksion zëvendësdrejtor për Hetimin e Krimeve në Drejtorinë Vendore të Policisë, Gjirokastër.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet