Plani i energjisë nuk parashikon rritje çmimesh për konsumatorët familjarë dhe bizneset e vogla

Kryeministri Edi Rama në një dalje publike gjatë ditës së djeshme ka bërë publik planin për përballimin e emergjencës energjetike dhe mbrojtjen e shtresave në nevojë. Plani i energjisë nuk parashikon rritje çmimesh për konsumatorët familjarë dhe bizneset e vogla.

Plani ka tre pika:

-Garantimi i energjisë për të gjithë;

-Mbrojtja e konsumatorëve familjarë dhe bizneseve të vogla nga rritja e çmimeve;

-Garantimi i likuiditetit për situatën energjike, me 100 milionë euro këtë vit për kompaninë e shpërndarjes së energjisë dhe 100 milionë euro të tjera vitin tjetër.

Kriza do të zgjasë deri në verë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet