''Digital Customs'' një objektiv i arritshëm për shërbimet doganore shqiptare

Teknologjia dixhitale po mbizotëron botën, ndërsa ajo po i kthehet një ekonomie të qëndrueshme dhe ekologjike. Digital Customs është objektiv primar për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave për përdorimin e sistemeve dixhitale në mbledhjen e detyrimeve doganore, kontrollin e fluksit të hyrje-daljeve të mallrave, njerëzve, lëvizjes së parave, për të siguruar tregtinë ndërkufitare. Lajmi jepet në një komunikim për mediat. Iniciativa e DPD për Dogana Dixhitale me qëllim zëvendësimin e procedurave doganore me operacione elektronike po krijon një ambjent me eficent dhe më modern në funksion të lehtësimit të tregtisë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet