Këmbimi valutor, forcohen valutat në raport me lekun

Në tregun e këmbimit valutor vendas, këtë fillimjave, leku është nënçmuar në raport me valutat. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro dhe dollari amerikan kanë forcuar pozitat përkatësisht 0,02 lekë dhe 0,18 lekë. Monedha europiane këmbehet me 121.62 lekë dhe monedha e gjelbër amerikane 104.98 lekë. Ndërsa paundi britanik e franga zvicerane këmbehen sot, në kuotat e 144.19 lekë dhe 113.41 lekë, ose respektivisht me 0.37 lekë më shumë se në fundjavë dhe 0.06 lekë më pak monedha zvicerane.

Monedha Kryesore Lekë për njësi të monedhës së huaj

Dollar Amerikan USD 104.98 +0.18

Euro EUR 121.62 +0.02

Poundi Britanik GBP 144.19 +0.37

Franga Zvicerane CHF 113.41 -0.06

Jeni Japonez (100) JPY 91.80 +0.17

Dollari Australian AUD 77.60 -0.10

Dollari Kanadez CAD 84.71 -0.18

Korona Suedeze SEK 12.13 -0.01

Korona Norvegjeze NOK 12.45 +0.01

Korona Daneze DKK 16.34 0.00

SDR SDR 148.22 +0.20

Ari(OZ 1) XAU 184922.27 -1,735.96

Argjend(OZ 1) XAG 2441.83 +9.42

Juani Kinez (onshore) CNY 16.32 +0.02

Juani Kinez (offshore) CNH 16.32 +0.02

Lira Turke TRY 11.31 -0.08

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet