Covidi po i bën mirë Isis...

Një botim në internet i një grupi të Shtetit Islamik në Indi ka bërë thirrje që mbështetësit e tij të përhapin koronavirusin, duke thënë "çdo vëlla dhe motër, madje edhe fëmijë, mund të kontribuojnë në kauzën e Allahut duke u bërë bartës të kësaj sëmundjeje dhe duke goditur kolonitë e mosbesimtarëve". Grupi pretendon se myslimanët e devotshëm nuk do të sëmuren, sepse "asnjë sëmundje nuk mund të dëmtojë as flokët e një besimtari".

Një ndjekës i Shtetit Islamik postoi hashtagun "#AmericaBurning" në një diskutim në sistemin e bisedave në Telegram në fillim të qershorit dhe një tjetër postoi një mesazh që lexonte "Ju po zgjoheni këtë mëngjes me lajmet për shkatërrimin e Amerikës, shkatërrimin e shteteve të saj, dhe lufta civile ".

Një faqe në internet e Shtetit Islamik shpalli “Shkatërrim, copëzim. Amerika po digjet ", ndërsa një mbështetës i Shtetit Islamik postoi foto në të njëjtin forum Telegram të trazirave, duke shkruar" O Allah, djeg ato ashtu si ata dogjën tokat e muslimanëve ".

Mbështetësit e ISISë po i gëzohen tensioneve nga protestat paqësore dhe dhuna e herëpashershme në Sh.B.A.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet