Erdogan: Të ardhmen tonë do ta ndërtojmë me Europën

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan, siguroi sot se Turqia dëshiron të ndërtojë të ardhmen e saj me Europën, duke pohuar se vendi i tij nuk përshtatet askund tjetër përveçse në Europë. Presidenti turk u ndal gjatë në marrëdhëniet diplomatike, veçanërisht në lidhje me Europën dhe SHBA-në. “Turqia i përket Europës!”, theksoi Erdogan. “Ne nuk e shohim veten askund tjetër përveç Europës. Ne imagjinojmë ta ndërtojmë të ardhmen tonë me Europën”, shtoi më tej ai. Me këtë mesazh, udhëheqësi turk dëshiron të tregojë gatishmërinë e tij për të rinovuar lidhje të forta me partnerët europianë, duke shtuar se Turqia dëshiron një bashkëpunim më të fortë me miqtë dhe aleatët e saj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet