Ka nga ata që nuk duan fëmijë, por kanë mace dhe qen në vend të tyre

Pasi inkurajoi italianët që të kishin më shumë fëmijë duke denoncuar "dimrin demografik" dhe duke e quajtur atë "një tragjedi" gjatë Meshes më 26 dhjetor, Bergoglio e fokusoi fjalimin në temën e atësisë dhe amësisë gjatë audiencës së përgjithshme të së mërkurës: "Sot njerëzit nuk duan të kenë fëmijë, të paktën një. Dhe shumë çifte nuk duan. Por ata kanë dy qen, dy mace. Po, macet dhe qentë zënë vendin e fëmijëve. Të kesh fëmijë është plotësia e jetës së një personi, shpjegoi ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet