BE: Rihapje graduale, thelbësore rritja e kapacitetit të prodhimit të vaksinave

Ritmi i vaksinimeve, i rritur në të gjithë Bashkimin Europian dhe përmirësimi i situatës epidemiologjike të përgjithshme do të mundësojë një rihapje graduale të shoqërive tona, sipas përfundimeve të drejtuesve të 27 vendeve të BE-së për COVID-19. Por, drejtuesit e Bashkimit Europian paralajmërojnë gjithashtu se ”duhet të qëndrojmë vigjilentë dhe të merren masat e nevojshme”.

“Më në fund puna themelore në vazhdim do të jetë rritja e prodhimit të vaksinave dhe për të garantuar një furnizim adekuat dhe afatgjatë të BE-së”, theksuan ata.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet