Doli nga shtypi libri me poezi: Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!

Del në treg libri me poezi “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!”- nga autorja Mimoza Mustafai-Jonuzi- profesoreshë e Gjuhës dhe letërsisë shqipe. Libri trajton poezi lirike, ku shkrimtarja shpreh ndjenjat e saj shpirtërore për dashurin, jetën dhe vuajtjen nga një këndvështrim abstrakt. E veçanta e këtij libri është se, poezitë janë të gjitha pa titull, me çka autorja e lë në dorën e lexuesit se si do ta titulloj, sipas asaj se çka do të ndjej shpirtërisht pas leximit. Adhuruesit e librit dhe poezisë, librin mund ta gjejnë në Shkup dhe Tetovë në librarinë “Nobel”.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet