Harry Potter dhe mallkimi i trashëgimtarit: një film i ri me Daniel Radcliffe?

Mund të jetë lajmi i dekadës, edhe nëse është vetëm një thashethem për momentin: A po punon për një film i ri Harry Potter? Kjo është ajo që duket se po ndodh sipas personit të brendshëm Daniel Richtman. Burimi jo domosdoshmërisht i besueshëm, por shpesh thuhet të jetë "mirë i informuar".

Para se të shpërthejmë nga entuziazmi, duhet të themi se nuk ka konfirmime apo mohime. Projekti më i qartë në të cilin mund të shfaqej kast origjinal do të ishte, tani për tani, një version filmik i shfaqjes Harry Potter dhe ''Mallkimi i trashëgimtarit''.

Teksti, i shkruar nga vetë Rowling me dy autorë të tjerë, është vendosur disa vjet pas ngjarjeve të serisë origjinale të librave dhe përfshin si protagonistët "e vjetër" (Harry, Ron dhe Hermione, natyrisht) dhe fëmijët e tyre, nipërit dhe mbesat dhe aktorët e rinj mbështetës. Shfaqja e bazuar në tekst pati një sukses të madh.

Tani për tani një projekt i tillë, edhe pse ndoshta i vështirë për t'u zbatuar, mund të jetë ai që nevojitet për të sjellë jetë të mirë të një ekskluziviteti që tashmë po ushqehet me suksesin e Bishave Fantastike dhe filmave të ngjashëm. E treta e këtij seriali të fundit duhet të mbërrijë në 2022.

Mbetet vetëm të presësh. Ndërsa Daniel Richtman duket i sigurt në informacionin e tij, të shkruar në faqen e tij Patreon, kjo mund të jetë thjesht një mënyrë e thjeshtë për të tërhequr vëmendjen. E kotë të ngresh supe para se të merret konfirmimi nga Warner ose ata që janë të përfshirë drejtpërdrejt.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet