Paralajmërimi i britanikëve, pandamia do të zgjasë edhe disa muaj

Jemi ende në priudhën e pandemisë dhe rreziku nuk ka kaluar, paralajmëroi sot zv.Shefi i shëndetit publik në Angli Jonathan Van-Tam. Njerëzit nuk duhet ta konsiderojnë pandeminë si të përfunduar, sepse periudha e rrezikut të konsiderueshëm do të zgjasë edhe për disa muaj më radhë, paralajmërojnë autoritetet angleze. Askush nuk ishte i përgatitur për Covid, tha profesori, dhe kjo është një "periudhë sfiduese për të gjithë ne".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet