Zbulo cfarë po vjen në Netflix në muajin Janar

Tani është koha të fillojmë me vitin e ri, me shumë emocione të vecanta, spektakle dhe filma që do të vinë së shpejti në Netflix, muajin e ri. Së shpejti në Netflix, më datë 5 Janar Rebelte, paraardhësi meksikan i Gossip Girl, që na shfaq thashethemet e studentëve muzikorë të Elite way School. Netflix do të publikojë dhe një reality show TikTok, Hype House, me 7 janar, ashtu si dhe pjesa e parë e stinës së katërt të dramës së vet shumë popullore Ozark më 21 janar. Stina e tretë e Too Hot to Handle vjen më datë 19 janar, dhe sjell një tjetër garë e konkuruesve për sfidën e munguar që prej 1 viti. Vjen më datë 28 janar, Kristen Bell duke recituar The woman in the House Across the Street from the Girl in the window, një parodi e tipit triller origjinale nga Netflix e vitit 2021 e The woman in the window. Mund dhe të qëndrosh në kërkimin e filmave të tjerë në Netflix që do të publikohën në këtë muaj, mes tyre K-drama me fantashkencë All of Us Are Dead, që ndjek një epidemi virusi zombi, dhe serinë I Am Georgina, e përqëndruar tek jeta personale e Georgina Rodriguez, partnerja aktuale e futbollistit portugez Ronaldo.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

2 Komentet