Baza e grimit për fytyrën, si të mbani një lëkurë të ndritshme?

Kujdesi për lëkurën dhe kujdesi për veten janë gjithnjë e më të lidhur, një lidhje që është intensifikuar sidomos gjatë muajve të fundit, kur baza e grimit të fytyrës zvogëlon fondatintën mbuluese dhe kujdesi për lëkurën u bë më i rëndësishëm sesa mbulimi. Një zakon në kontrast me trendin tradicional të rritjes së shitjeve të kozmetikës në kohë pasigurie, një fenomen i njohur si indeksi i kuqit të buzëve, "efekti i kuq buzësh". Kujdesi, në vend të mbulimit, një ndryshim i perspektivës që është i mirë edhe për vetëbesimin.

Baza e make up-it: Skinimalism: Në kohën e smart working, kujdesi për lëkurën ka kaluar grimin, korrektorin dhe kremrat hidratues të lehtë, morën popullaritet. Kërkimet në internet kanë zbuluar katër herë më shumë përdorues që kërkojnë "lëkurë me shkëlqim natyror" dhe një rritje prej 180% të "grimit natyral ditor". Një trend që mund të kondensohet në fjalën "Glam Natyral", që është një bukuri e relaksuar, natyrale, por jo e dobët. Kjo është arsyeja pse para se të mendoni për grimin është e rëndësishme të krijoni bazën perfekte të make-upit së fytyrës që i jep lëkurës një efekt shkëlqimi që fillon nga brenda. Një kërkesë që vjen direkt nga konsumatorët.

Si të arrini një bazë make-up-i me efekt shkëlqimi? 2021 do të jetë viti i shkëlqimit, i cili merret duke filluar nga kujdesi për lëkurën, baza e çdo grimi me shkëlqim. Të gjithë duan lëkurë me dritë. Por nuk mund të kesh një pikturë të bukur pa një kanavacë të bukur - gjithçka fillon me kujdesin e lëkurës me produkte të fuqishme dhe inovative.

Hapat për të krijuar bazën e përsosur të make-up-it: Multimasking: hapi i parë është aplikimi i maskës ose i disa maskave njëkohësisht sipas nevojave të secilës pjesë të fytyrës. Serum, asnjëherë pa të: është një hap themelor në rutinën e bukurisë, për tu zgjedhur në përputhje me nevojat e lëkurës. Përbërësi që nuk duhet të mungojë kurrë është acidi hialuronik i cili me fuqinë e tij hidratuese i jep lëkurës qëndrueshmëri.

Pas serumit, kremi: për të maksimizuar efektet hidratuese dhe plumbuese të serumit, dhe për të rritur shkëlqimin e lëkurës.

Përforcues i shkëlqimit: po flasim për primer, përsosës të fytyrës dhe produkte hibride që zbulojnë dhe rrisin shkëlqimin e lëkurës. Ato mund të përdoren vetëm, si bazë përbërëse ose të përziera me produkte të tjera.

Këto booster mund të përkufizohen si një nxitje e menjëhershme e besimit që transformon pamjen tuaj dhe mënyrën se si ndiheni. Dhe, në fakt, të qenit në gjendje të mbështeteni në një fytyrë uniforme, më pak të lodhur dhe me një pamje të shëndetshme e bën shtresimin e bazës së grimit të tepërt. Përbërësit e produkteve zbutës promovojnë një efekt soft focus, ndihmojnë në ndriçimin e lëkurës dhe zvogëlimin e rrudhave dhe poreve.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet