Kjo është arsyeja pse mikrofibra është më të mira për pastrim

Përdorimi i produkteve të duhura për kujdesin në shtëpi na kursen shumë kohë. Mikrofibra e Pëlhura është e sigurtë si një mjet i vërtetuar mirë në pastrimin dhe shumë sipërfaqe, nëse ato përdoren në një pajisje të bukurisë. Po çfarë i bën ata kaq të veçantë? Ja pse rrobat mikrofibër janë më të miratuara për pastrim dhe si mund t'i përdorni ato më së miri.

Karakteristikat dhe cilësitë: Mikrofibra është një material i përbërë nga poliestera dhe najloni që ka një cilësi të vërtetë të duhur. Ato janë në fakt të buta ndaj pëlhurave të prekjeve, prandaj do të ndihmojnë në të gjitha sipërfaqet delikate. Një tjetër tipar është se ata janë në gjendje të thithin shumë ujë. Një leckë mikrofibre në fakt mund të thithë deri në gjashtë herë peshën e saj në ujë. Ky material është gjithashtu i aftë të mbajë më shumë sesa lëngjet, të punojnë si pluhuri, yndyrat, papastërtitë dhe bakteret.

Të gjitha këto karakteristika i bëjnë ato të përdorshme dhe dobësojnë shumë fusha të pastrimit të shtëpive. Një tjetër produkt me jetë gjatë, funksional si i tillë edhe i lagësht dhe në kombinim me disa produkte specifike. Shkathtësia dhe jeta gjatë janë një kërkim i madh për portofolin tonë: më pak produkte nënkuptojnë kursim ë bërë në planin afatgjatë.

Ku t’i përdorni dhe si t’i mbani ato? Kjo është arsyeja pse rrobat mikrofibër janë më të mirat për pastrim. Një nga arsyet që ato njihen më mirë është aftësia për të mbledhur pluhur. Le t'i përdorim ato për këtë detyrë në çdo sipërfaqe, madje edhe ato delikate si ekranet dhe syzet. Le t'i lagim për të trajtuar mbetjet.

Butësia e tyre gjithashtu i bën ata të përsosura për pastrimin e xhamit dhe pasqyrave. Le të përdorim së pari një të lagur me një produkt të veçantë dhe pastaj një të thatë për të eleminuar mbetjet: rezultati do të jetë me të vërtetë perfekt, pa asnjë mbetje.

Pëlhurat mikrofibër janë gjithashtu të mira për trajtimin e njollave në sipërfaqet e kromit të pajisjeve të banjës, por edhe në mermer dhe gur. Edhe çeliku inox do të jetë me shkëlqim dhe shumë i lëmuar kur pastrohet me këtë material.

Le ta përdorim edhe në dush ose në vaskë për t’i mbajtur gjithmonë pa njolla. Alsoshtë gjithashtu mjeti perfekt për trajtimin e sipërfaqeve të të gjitha mobiljeve, madje edhe dollapët e kuzhinës të cilat priren të ndoten shumë lehtë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet