Ky është një zëvendësues shumë i mirë i kafesë

Pak njerëz e blejnë atë por sipas ekspertëve ky do të ishte zëvendësuesi më i mirë për kafenë dhe do të zvogëlonte stresin dhe mosfunksionimin erektil. E vërteta është se çdo justifikim është i mirë për të pirë një filxhan kafe. Ka edhe nga ata që thonë se nuk janë në gjendje të zgjohen pa një kafe. Dhe kush është kaq i lidhur për të ndjerë dhimbje të vërtetë fizike nga abstinimi kur nuk pi.

Problemi është se kafeja, kur konsumohet në sasi të mëdha, në të vërtetë mund të dëmtojë trupin. Mundet të shkaktojnë probleme në zemër, rrisin takikardinë, ankthin, pagjumësinë dhe shumë më tepër. Kjo është arsyeja pse ideale do të ishte kufizimi i konsumit në 3-4 në ditë ose, edhe më mirë, ta zëvendësoni atë me një version të ngjashëm, por më delikat. Në veçanti, ekziston një zëvendësues shumë i mirë për kafenë dhe kjo me të vërtetë sjell shumë përfitime. Në të vërtetë, duke e quajtur atë një "zëvendësim kafeje" është pothuajse një nënvlerësim.

Pak njerëz e blejnë atë por sipas ekspertëve ky do të ishte zëvendësuesi më i mirë për kafenë dhe do të zvogëlohej stresi dhe mosfunksionimi erektil.

Ne po flasim për xhensen. Përfitimet që ekspertët e industrisë i atribuojnë këtij produkti natyral ka vërtet shumë. Edhe pse nuk ka prova të forta të fuqive të tij, xhensen përdoret gjithashtu për vetitë e tij qetësuese relaksuese, dhe për të zvogëluar stresin dhe dobësinë.

Karakteristikat e tij të dobishme për trupin do të ishin vërtet të pafundme. Ekstraktet e marra nga rrënjët e xhensen janë të paçmuara. Sipas studimeve të ndryshme në këtë drejtim do të ishte një ilaç i fuqishëm kundër plakjes dhe madje edhe kundër impotencës. Dhe e gjithë kjo do të ishte për shkak të vetive të saj revitalizuese dhe afrodiziake.

Kjo është arsyeja pse pak e blejnë atë por sipas ekspertëve ky do të ishte zëvendësimi më i mirë për kafenë e do të zvogëlonte stresin dhe mosfunksionimin erektil. Ashtu si kafeja mund të ndërhyjë në marrjen e disa ilaçeve, ashtu edhe përdorimi i xhensenit duhet të jetë i kufizuar në disa raste.

Kjo është arsyeja pse indikacionet e përshkruara më sipër nuk zëvendësojnë atë pa mendimin e një specialisti. Në rast dyshimesh ose problemesh shëndetësore, këshillohet të kontaktoni mjekun tuaj për një mendim.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet