Një marrëdhënie si kjo...

Ciftet e jetojnë marëdhënien, por ekspertët shohin gjestet. Karen Donaldson Rita dhe Taika kanë një marrëdhënie shumë të mirë. “Në këtë foto Taika e tërheq Ritën drejt tij. Ky është një përqafim me trup të plotë, me tërheqje të lartë. Gjestet na tregojnë se ata janë të lidhur emocionalisht. Dhe e gjithë kjo prekje është një shenjë e mirë edhe për intimitetin e tyre fizik”, thotë ekspertja. “Mund të themi që Rita është e çmuar për Taikan. Ne mund ta shohim në mënyrën si ai e mban dorën rreth belit të saj dhe vendos dorën tjetër përpara saj në një mënyrë si për ta mbrojtur. Ajo ndihet e sigurt në praninë e tij. Ka një unitet në marrëdhënien e tyre. Ata ruajnë intimitetin e tyre pa e marrë veten shumë seriozisht. Argëtimi dhe të qenit bashkë janë prioritet”, shpjegon Donaldson. /revistaWho/

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet