Pantallona të gjera për dimrin 2021 sipas modës në street look: se si t'i vishni?

"Stay comfy", ji rehat, është parulla e modës në SH.B.A. në këtë periudhë. Dhe pastaj "Stay comfy" me pantallonat e gjera të dimrit të vjeshtës 2020 2021. Pak të gjata pak të gjera, moda i liron këmbët nga shtrëngimi i leggins dhe xhinseve të ngushta.

Kënaqësia e veshjes së një modeli të gjerë, të lehtë dhe që nuk ngjitet në lëkurë u rizbulua në këtë vit të vështirë, gjatë muajve të izolimit. Këtu tendenca duket në prakticitet, në dëshirën për tu ndjerë të përkëdhelur nga pëlhura të imëta si mëndafshi dhe kadifeja franceze. Nuk ka mungesë të varianteve prej lëkure që shkelin syrin nga tendencat bashkëkohore: në këtë rast efekti casual jepet nga triko e përmasave të mëdha dhe këpucët që përputhen.

Mes pamjeve të stilit të rrugës gjejmë edhe pantallona të prera për burra: të butë, me palë dhe palosje, ato bien drejt pa u ngjitur kurrë në këmbë. Në këtë rast, fokusi është në cilësinë e materialeve, të tilla si leshi dhe kërkon kontrastin me atlete dhe jelekë të thurur.

Një model klasik është ai blu navy: i drejtë në pjesën e prapme, zbret pa asnjë rrudhë. Sekreti qëndron në skajin e përsosur, të prerë sipas lartësisë së këmbës. Provoni variantin e marinarit: në këtë rast modeli karakterizohet nga çifte ari ose ton mbi ton.

Lehtësia e mëndafshit dhe e jersey-t ofron hapa rehati me pantallonat payamas, të veshura me pallto dhe xhupa të përmasave të mëdha, ndërsa pantallonat prej kadifeje janë gati të largohen nga garderoba që në fund të tetorit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet