Rrudhat e fytyrës: cfarë fillerash të përdorim?

Rrudhat janë shenja kryesore e plakjes dhe sot ato mund të luftohen në një mënyrë natyrore përmes mbushësve gjithnjë e më të njohur. Sidoqoftë, ka rrudha dhe rrudha, ashtu siç kanë qenë me kalimin e kohës fillera të ndryshëm që ndiqen sipas nevojave.

Origjina e fillerave: Fillerat, një term që rrjedh nga folja angleze to fill = mbush, janë substanca që kanë një efekt mbushës për trajtimin e papërsosmërive të trupit tonë, kryesisht të fytyrës, por edhe te duart dhe vithet.

Fillimisht (në vitet 1980) substanca e përdorur ishte kolagjeni i derrit, i cili më pas u zëvendësua nga acidi hialuronik tipi bifazik dhe më pas nga acidet më të fundit monofazikë, të quajtur edhe xhel koheziv, deri tek substancat e prezantuara kohët e fundit, të tilla si hidroksiapatiti i kalciumit, veçanërisht efektive për të rivendosur vëllimin, duke stimuluar prodhimin natyror të kolagjenit, në një mënyrë të qëndrueshme.

Për cilat rrudha janë të përshtatshme? Duke përjashtuar linjat e shprehjes, për të cilat fillerat mund të hyjnë në lojë në radhë të dytë, por kundër së cilës është e nevojshme të ndërhyhet para së gjithash me toksinën botulinum, të aftë për kundërshtuar tkurrjen e tepërt dhe të vazhdueshme të muskujve imitues, fillerat janë të përshtatshëm për të gjitha llojet e rrudhave: nga brazda nasogjenike, tek rrudhat e duhanpirësit në buzën e sipërme, në cepat e gojës.

Për më tepër, ndërhyjnë jo vetëm në rrudhat e vërteta, por formohen me kalimin e kohës, në anët e mjekrës, në qoshet e nofullës, nën mollëzat. prandaj janë efektive për të rikthyer profilin pa rrudha dhe vija që keni pasur kur keni qenë të rinj!

Angazhimi i pacientit: Angazhimi është minimal, në kuptimin që, sado kompleks të jetë, trajtimi i bazuar në të mikroinjeksione, nuk do të shkojë përtej 30-45 minutave. Një rrudhë e vetme mund të trajtohet në vetëm 15 minuta!

Sa kohë zgjat efektiviteti i fillerave?

Kohëzgjatja varet nga një numër faktorësh: Lloji dhe cilësia e fillerave (politika e Poliambulatorio Titano ka qenë gjithmonë zgjedhja e produkteve ndoshta më të shtrenjtë, por e kompanive kryesore dhe me cilësi absolute);

Karakteristikat e lëkurës së pacientit (sa më e thatë dhe më pak e ushqyer të jetë, pas verës, për një ekspozim të zgjatur ndaj diellit dhe aq më shumë "ha" fillerin);

Shoqërimi me trajtime të tjera për të ushqyer lëkurën (për shembull biorevitalizuesit):

Prandaj kohëzgjatja e efekteve mund të jetë e ndryshueshme, mesatarja është midis 3 dhe 6 muaj. Fillerat janë absolutisht të përsëritshëm me kalimin e kohës.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet