Sexy toy, njihni vetveten para një marëdhënieje

Lodrat seksuale janë objekte të kënaqësisë seksuale, të cilat mund t'i përdorni individualisht ose në çift. Ato rrisin kënaqësinë tuaj seksuale kur nuk mund të keni mundësinë e menjëhershme për të pasur një person tjetër. Ose, për t'i dhënë jetë të re marrëdhënies tuaj. Por cilat janë avantazhet reale të përdorimit të lodrave seksuale? Ne do të rendisim katër prej tyre. Zgjidhni vibratorët, për gratë.

Për çfarë duhet të mendojmë kur duhet të blejmë diçka. Dhe aspekti më interesant ka të bëjë me faktin se sot tregu i erosit ka evoluar në një masë të tillë që ju të mund të zgjidhni vibratorin që preferoni. Ne nuk flasim këtu vetëm për madhësinë, por edhe për ngjyrat, tipologjinë dhe gjithashtu fantazinë.

Këta i japin një avantazh lodrave seksuale: nëse me partnerin tuaj duhet domosdoshmërisht të përdorni atë që ai ka (i vogël, i madh, i mesëm), me vibratorin mund të zgjidhni saktësisht atë që dëshironi. Pa asnjë problem.

Njohja e njëri-tjetrit nga pikëpamja seksuale: Ky është një aspekt shumë shpesh i nënvlerësuar. Kur filloni një marrëdhënie, veçanërisht nëse jeni në fillim, ju nuk e njihni mirë njëri-tjetrin nga pikëpamja seksuale. Nuk po flasim për partnerin, por për vetveten. Dhe, në vend që ta 'testoni' direkt me partnerin tuaj, ju mund të përdorni lodra seksi për të bërë prova mbi veten.

Në këtë mënyrë, nga njëra anë mund të bëni figurë më të mira në shtrat dhe, nga ana tjetër, tregon menjëherë cila është pika ku kënaqësia është më e lartë. Gjithashtu, askush nuk do të jetë në gjendje t'ju gjykojë. Sepse me lodrat seksi do të jeni ju dhe vetëm ju. Pra, nuk do të keni frikë nga gjykimi i të tjerëve. Në të vërtetë, ju mund ta merrni si një lloj 'trajnimi' për marrëdhënien reale me partnerin tuaj: nëse e njihni njëri-tjetrin më mirë, e dini se ku doni të 'goditni' dhe do të bëni gjithçka për të arritur tek ajo pikë.

Arrini kënaqësinë që dëshironi: Le ta pranojmë qartë: shumë çifte 'shpërthejnë' sepse nuk ka ndonjë kimi të mirë seksuale në shtrat. Ndoshta jashtë nuk ka probleme por nën çarçafë, pa thënë se cilat janë gabimet, d.m.th. problemet. Nuk ka të bëjë me të qenit puritan, por seksi është një përbërës i rëndësishëm i çdo marrëdhënieje. Dhe si ia dilni të merrni kënaqësinë që dëshironi?

E thjeshtë, madje edhe duke përdorur lodra seksi. Kjo pikë është një lloj përfundimi i asaj të mëparshmes: nëse përdorni lodra seksi për tu njohur më mirë me veten, sapo të kuptoni 'si jeni', mund të keni kënaqësinë që dëshironi, të prekni ato zona që ju përkasin. Nëse jeni beqare dhe me humor, mund të keni kënaqësinë që dëshironi pa i pasur zili çiftet. Nëse keni një partner që nuk ju kënaq mund ta kompensoni atë!

Ju vendosni kur ta mbyllni me këtë avantazh. Cili është, pra, ai faktor vendimtar? Faktori kohë. Kush e di sa herë ndodh që të dëshironi të bëni dashuri, por partneri juaj nuk ishte ose, në çdo rast, ai me të vërtetë nuk donte. Dhe ju duhet të qëndroni me gojën thatë?

Dhe është pikërisht në këtë pikë që lodrat e seksit hynë në lojë.

Ato janë duke pritur që ju të 'luani', për tu argëtuar kur të duash. Në mëngjes, pasdite, mbrëmje, natë, gjatë ditëve të javës, në pushime: nuk keni kufij. Kufiri i vetëm jeni ju. A keni nevojë të 'shfryni' dhe nuk keni mundësi ta bëni me partnerin tuaj? Shumë mirë. Bëni seks me lodrat që keni në dollap dhe përdorini. Nuk e keni akoma? Porositeni menjëherë që kurrë të mos e gjeni përsëri veten vetëm. Sepse, kush e di, gjithmonë mund të të shërbejë një ditë. Dhe do të duhet të jesh i përgatitur.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet