Brisida Shehaj

Shehaj: dua të kem një fëmijë

Brisida Shehaj, gjatë një interviste foli për dëshirën e saj për tu bërë nënë. Ajo tha se kërkonte që në një të ardhme të afërt të bëhej nënë. "Është e vetmja dëshirë që kam patur. Sa herë diskutoja më mikesahat e mia të ngushta. Ato më thonin: ti je shumë e realizuar, i ke të gjitha. Unë jam nga ato natyra që e kam marrë vendimin për të qenë nënë dhe e vetme. Dua që në një të ardhme të afërt ta realizoj", tha Shehaj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet