Slowear, një leisure life

Teknikat dhe proçeset inovative u japin jetë rrobave me pëlhura të lehta dhe performuese, me një stil bashkëkohor dhe të relaksuar

Slowear, modë rastësore e niveleve të larta, tregon botën leisure për koleksionet e reja përmes një përzgjedhje ekskluzive veshjesh të përshtatura, të sofistikuara por jashtëzakonisht të rehatshme dhe praktike. Kërkimi i kujdesshëm për veshje të rehatshme me një dizajn të rafinuar që mund të shoqërojë burrat gjatë gjithë ditës, nga puna në kohën e lirë, ka çuar në përcaktimin e një lloji të ri të 'casual'.

Përzgjedhja Slowear pasqyron stilin dhe nevojat e njeriut të sotëm: është pasuruar me përshtatje të buta dhe të rehatshme, pëlhura të freskëta dhe të këndshme, ngjyra, printime dhe procese të krijuara për të shijuar më mirë verën. Fije ekskluzive dhe materiale inovative përdoren për të krijuar veshje të kohës së lirë me performancë të lartë funksionalitet dhe komoditet maksimal.

Një udhëtim nëpër pëlhura të paprekshme dhe të buta në emër të lehtësisë. Familja e pantallonave portreti Incotex Slacks është pasuruar me një model të ri, kombinimin perfekt të stilit dhe përsosjes që kanë karakterizuar gjithmonë propozimin e markës dhe një formulë novatore komode.

Pjesa e përparme dhe xhepi me kënd ripërcaktojnë vëllimin e rrobës, kordoni i belit rrit rehatinë e tij dhe detajet alamaro në pjesën e poshtme të këmbës e bëjnë atë origjinale. Kjo veshje ekskluzive është propozuar në pambuk dhe pëlhurë najloni super të lehta dhe shumë të freskëta dhe në një variant në pambuk dhe liri të pasuruar me një shtypje të efektit jute të ngjyrosur tepër, një moment i rëndësishëm në një përzgjedhje të pasur me shumë modele të tjera, të zgjedhur nga këndvështrimi i një propozimi komoditeti.

Bota e rrobave të thurura për pranverë-verë 2021 rinovohet gjithashtu në vëllime, në sajë të veshjes së pëlhurave dhe të lehta dhe të buta në stinët e ngrohta. Në përzgjedhjen Slowear gjejmë një përzgjedhje të gjerë të rrobave pëlhurë inovative me një dorë 'të fortë', jashtëzakonisht e freskët dhe e ajrosur. Kërkimi dhe inovacioni i markës mund të gjenden gjithashtu në propozimin e një rroba të thurura të bouqué pambuku të rafinuar. E paprekshme, e lehtë, në një përshtatje afër botës së xhupave.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet