Abazovic takon Bashën: të mos merremi me punë të kota, na duhet etikë

Zv.Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazovic takoi sot në liderin e opozitës Lulzim Basha të cilit u shprehu vec të tjerash, edhe sugjerimet e tij për një politikë të re ballkanike, që i afrohet standarteve europianë. ''Të mos merrena me punë të kota'' ishte një sugjerim i tij ashtu si dhe: ''të fusim pak ma shumë etikë në jetën politike''. Zv.Kryeministri i Malit te Zi u shfaq tepër miqësor dhe praktik në intervistën e tij para gazetarëve, pas fjalëve të mira që kreu Basha foli për të, në fillim.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet