Kosova së shpejtë anëtare e NATOs dhe BEsë

Kryeministri i Kosovës ka folur në një intervistë në lidhje me planet e Kosovës për t'u anëtarësuar në NATO dhe Bashkimin Europian. Albin Kurti e quajti Kosovën “vendin më të zhvilluar demokratikisht në rajon” dhe shprehu bindjen se BE-ja do ta pranojë kërkesën e Kosovës për anëtarësim këtë vit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet