PS kryeson me profil të ulët në qytetin e kulturës: Shkodra kandidon Edona Bilalin, e reja në krye të listës

Partia Socialiste nuk vuri në krye të listës një emër publik, problematik, apo figurë me një farë "reputacioni", por një grua me profil të ulët. Në krye të listës së kandidatëve për deputet në Shkodër është Edona Bilali, një emër i ardhur nga bota e biznesit. Ajo nuk njihen për jetë publikë, dhe as për kontribut në radhet e Partisë Socialiste, apo politikës përgjithsisht. Në një propononcim publik Bilali tha se ia besonte transformimin e Shkodrës dhe Shqipërisë kryetarit të saj Edi Rama. Kush e di nëse kjo deklaratë lidhet me rolin apo punën e PSsë në Shkodër apo stimën ndaj kryetarit të saj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet