''Prifteresha'' e doktorit del nga shinat: Grida është mëkatare! Moral apo xhelozi?

Aktivitja e PDsë Evi Kokalari i është kthyer akuzave personale me Grida Dumen në emisionin e Alban Dudushit, duke thënë se: "Imoraliteti lidhet me karakterin. Karakteri është ai që duhet votuar në parlament, dhe Shqiptarët me të drejtë nuk e votuan Grida Dumën. Pyetja është si dhe pse është Grida deputete. Dhe turp për ty që më sulmon se them një të vërtet absolute kur mbron një mëkatare, që ka pafytyrësine të thotë që Berisha s’duhet të ishte deputet & PD-ja le të shkatërrohet!!" Dudushi i tha Kokalarit se e kishte tejkaluar, pasi ajo nuk ishte askushi që të përcaktonte moralin e dikujt tjetër, por Evi Kokalari e nxjer të keqen jashtë para Grides, por është qartazi e dukshme se është xhelozi me shumë se moral, për një rivale që le ta themi, nganjëherë Zoti i sjell të gjitha. Po mund të kapet Kokalari me Zotin?!

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet