''Vetëvendosja'' triumfon në Kosovë

Lëvizja ''Vetëvendosje'' ka triumfuar në zgjedhjet që u mbajtjën dje në Kosovë. Partia Vetëvendosje ka patur një avantazh prej 48 - 49% të votave në krahasim më partitë e tjera të cilat morën: PDK 4%, LDK 14%, AAK 8%, Nisma 3%. Menjëherë pas përfundimit të votimit 3 exit-poll nxorën fitues Albin Kurtin. Instituti i Kosoves për Drejtësi i ka shpallur këto zgjedhje të lira dhe demokratike. Standardet anti-covid janë respektuar po ashtu.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet