Vetingu, KPK konfirmon në detyrë prokurorin Hysni Mulaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi sot në detyrë prokurorin Hysni Mulaj. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvilloi sot seancën për Hysni Mulajn, prokuror pranë Prokurorisë së Rrethit Tiranë.

Trupa Gjykuese e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Firdes Shuli, Suela Zhegu pasi analizoi provat dhe fakte vendosi konfirmimin në detyrë të prokurorit Hysni Mulaj.

Hysni Mulaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1997. Ai ka punuar fillimisht në Prokurorinë e Bulqizës dhe prej vitit 2007 e ushtron funksionin në Prokurorinë e Rrethit Tiranë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet