Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza/ 27 fluturime të konfirmuara për sot

Tirana International Airport (TIA) konfirmoi 20 fluturime për sot.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.

27 fluturimet e konfirmuara për, datën 14 maj 2021

Pegasus – TIranë – Stamboll dhe kthim

Austrian Airlines – TIranë – Vjenë dhe kthim

Air Serbia – TIranë – Beograd dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Torino dhe kthim

Lufthansa – TIranë – Mynih dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Milano dhe kthim

Air Albania – TIranë – Stamboll dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Venecia dhe kthim

Albawings – TIranë – Bolonja dhe kthim

Air Albania – TIranë – Milano dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Karlsruhe dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Bergamo dhe kthim

FlyDubai – TIranë – Dubai dhe kthim

Edelweiss – TIranë – Zyrih dhe kthim

Lufthansa – TIranë – Frankfurt dhe kthim

Austrian Airlines – TIranë – Vjenë dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Romë dhe kthim

Air Serbia – TIranë – Beograd dhe kthim

Albvawings – TIranë – Bari dhe kthim

Aegean – TIranë – Athinë dhe kthim

Albawings – TIranë – Piza dhe kthim

Air Albania – TIranë – Bolonja dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Luton dhe kthim

Alitalia – TIranë – Romë dhe kthim

Wizz Air – TIranë – Malmo dhe kthim

Air Albania – TIranë – Romë dhe kthim

TUI – TIranë – Bruksel dhe kthim.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet