Mediat italiane flasin për Vlorën si destinacion turistik 2019

Media italiane, “Siviaggia”, e profilizuar në turizëm dhe udhëtime, ka shkruar një artikull të gjatë mbi Shqipërinë si destinacion turistik për këtë verë, specifikisht për qytetin e Vlorës. Gjatë artikullit nuk janë lënë pa përmendur me detaje, përshkrime të shumta të qytetit bregdetar të Vlorës, detit, natyrës dhe ndërtesave të reja për pushuesit që ofron vendi në këtë sezon të ri turistik. Reklamë u është bërë dhe pikave të tjera të vijës jugore të vendit, duke përfshirë këtu plazhin e Radhimës, Ujin e ftohtë etj. Gjithashtu gjatë shkrimit theksi është vendosur edhe në vlerat historike të qytetit duke përmendur lidhjet e forta mes Italisë dhe Vlorës në veçanti, duke krijuar kështu një impakt më ftues për pushuesit e huaj. /Scantv/

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet